توسعه فرودگاه آبادان شریان‌های اقتصادی منطقه را تقویت می‌کند

خورنا: مدیر فرودگاه آبادان گفت: عمران و توسعه این فرودگاه، سود غیرمستقیمی را در شریان‌های اقتصادی منطقه وارد خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، محمدرضا رضایی ظهر امروز در نشست مشترک فرودگاه و بخش گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن فرودگاه در سایت توریستی بزرگترین منطقه آزاد ایران، چشم‌انداز بسیار مثبتی می‌توان متصور شد که تحقق این چشم‌انداز جز با همکاری  سازمان منطقه آزاد اروند و همفکری همه بخش‌های حمل و نقل هوایی عملی نمی‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به پتانسیل و ظرفیت‌های فرودگاه آبادان و با توجه به انتظارات مردم منطقه از فرودگاهی با این پیشینه مثبت، عمران و توسعه فرودگاه نقش به‌سزایی در رونق شهر و منطقه خواهد داشت و سود غیرمستقیمی را در شریان‌های اقتصادی منطقه وارد می‌کند.

مدیر فرودگاه آبادان در خصوص روند افزایش پروازها در سال جاری گفت: همکاری و تعامل شرکت‌های هواپیمایی، افزایش ۵۴ درصدی پروازها را به‌دنبال داشت اما غیرفعال بودن فاز دوم ترمینال در پروازهای همزمان شرکت‌های هواپیمایی، مسافران و کارکنان فرودگاه را با مشکل مواجه می‌کند.

وی تصریح کرد: در این خصوص مذاکراتی با سازمان صورت گرفته و تحقق و عملیاتی شدن فاز دوم به یقین فضای فعالیت، افزایش پرواز و در نتیجه افزایش مسافر و گردشگر را فراهم می‌کند.

رضایی خاطرنشان کرد: عمران فرودگاه به‌عنوان مرکز ورودی هر منطقه بی‌شک نقش به‌سزایی در تحقق اهداف خواهد داشت که تاثیر و تبعات این عمران به یقین در جذب سرمایه‌گذاری در فرودگاه و منطقه و در نهایت درآمدزایی و جذب بخش خصوصی قابل انکار نیست.

وی با تشکر از همه شرکت‌های هواپیمایی در خصوص فعالیت در مسیر آبادان با توجه به کمبود فضا و امکانات عنوان کرد: فرودگاه آبادان آمادگی برقراری پرواز در مسیر دبی، کویت و مناطق شمال کشور را اعلام می‌کند و از همه شرکت‌ها دعوت به همکاری خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در این نشست روسای شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات هوایی موضوعاتی در خصوص برقراری پرواز کویت و دبی، کمبود فضای ترمینال، افزایش امکانات فرودگاه، لزوم همکاری و تعامل گمرک در تداوم پروازهای خارجی، مدیریت مسافران عراقی از مرز شلمچه، خرید هواپیما توسط سازمان منطقه آزاد اروند، برنامه‌ریزی برای توقف شبانه هواپیما در باند فرودگاه، اقامت و حمل و نقل کروپروازی، نصب بالابر جهت معلولین، ساختاربندی یکسان شکل ظاهری دفاتر هواپیمایی در فرودگاه، بهره‌گیری از جاذبه‌های طبیعی منطقه در جهت جذب گردشگر، افزایش گردشگر و لزوم افزایش خدمات‌رسانی مطلوب (هتل، حمل و نقل)، تخفیف اخذ عوارض بلیت‌های پروازی از آژانس‌ها توسط شرکت‌های هواپیمایی را بیان کردند.

در پایان این نشست مقرر شد یک کارگروه و تشکل شهری با حضور نمایندگان فرودگاه آبادان، شرکت‌های هواپیمایی، معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، دفاتر خدمات هوای و آژانس‌ها تشکیل شود و راهکارها و طرح‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

این نشست با حضور بیش از ۳۰ عضو فعال بخش حمل و نقل هوایی، روسای شرکت‌های هواپیمایی قشم، زاگرس، آسمان، ایران ایرتور، ایران ایر و نفت، فرماندهی سپاه و پلیس فرودگاه، مدیران آژانس‌ها و دفاتر خدمات هوایی مستقر در آبادان و خرمشهر، دشت آزادگان، شادگان و مسئولان دوایر فرودگاهی برگزار شد.