هشدار معاون استاندار خوزستان: اخلالگران در بازار به پلیس اقتصادی معرفی می شوند

معاون اقتصادی استاندار خوزستان گفت: متاسفانه در برخی  موارد تشکل های صنفی به دنبال منافع خود بوده و باعث اختلال در بازار می شوند.در همین راستا از پلیس اقتصادی خواسته شده تا با اخلالگران بازار بصورت جدی برخورد کنند.

به گزارش خورنا آقارضا فتوحی امروز شنبه ۲۰ فروردین در اولین نشست تنظیم بازار خوزستان در سال ۱۴۰۱ بیان کرد: متاسفانه برخی مدیران با عملکرد  ضعیف خود بر علیه مردم  عمل می کنند، مردم توقع دارند به آن ها کمک شود.

وی گفت: اگر مدیران به وظایف خود به درستی عمل کنند این مشکلات در بازار ایجاد نمی شود، در طول ۶ ماهی که در این سمت هستم برخی ادارات و تشکل های صنفی به وظایف خود عمل نمی کنند به عنوان مثال کشتارگاه ها تسهیلات و امکانات دریافت می کنند اما برای رفاه حال مردم کار نمی کنند.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان در ادامه افزود: سازمان جهاد کشاورزی موظف است لیست مرغداریهایی که در بهمن و اسفند ماه سال ۱۴۰۰ جوجه ریزی نموده اند را با جزئیات کامل به معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اعلام نماید.

فتوحی اظهار کرد: اداره کل دامپزشکی استان نیز باید لیست مرغداری هایی که از تاریخ ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ به بعد مرغ زنده به کشتارگاه های استان تحویل داده‌اند را به این معاونت اعلام نمایند.
فتوحی اضافه کرد: اعضای کارگروه تنظیم بازار استان و تشکل های صنفی و خصوصی موظفند هر دو روز یکبار گزارشی از اقدامات و پیشنهادات خود را به صورت مکتوب به این معاونت اعلام نمایند.

وی بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی در راستای تامین مرغ منجمد در ایام ماه مبارک رمضان نسبت به تخصیص سهمیه مرغ منجمد به تعاونی‌های مصرف کارکنان دولت موسسات خیریه و مساجد در سطح استان به اندازه نیاز اقدام نماید و نیز کشتارگاههای مرغ استان موظفند نسبت به انجام کشتار مرغ زنده در حد نیاز استان به صورت روزانه اقدام نماید.

معاون استاندار خوزستان اظهار داشت: متاسفانه در برخی  موارد تشکل های صنفی به دنبال منافع خود بوده و باعث اختلال در بازار می شوند.در همین راستا از پلیس اقتصادی خواسته شده تا با اخلالگران بازار بصورت جدی برخورد کنند.

فتوحی در خصوص تعیین تکلیف میوه های باقی مانده پایان سال گفت: سازمان تعاون روستایی بر اساس بخشنامه اعلامی با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان اقدامات لازم را به عمل آورده و با سازمان مرکزی مکاتبات لازم را انجام و نتیجه را در جلسه آتی کارگروه تنظیم بازار ارائه نمایند.

در ادامه رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز با ابراز نارضایتی از تعطیلی کشتارگاههای خوزستان در ایام عید نوروز امسال با بیان اینکه کشتارگاه های خوزستان در کشتار و توزیع مرغ بسیار ضعیف عمل می کنند و همکاری ندارند گفت: اجازه نمی دهیم کشتارگاه ها در بازار اخلال ایجاد کنند.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز افزود: با وجود  اینکه مصوب شده بود کشتارگاههای خوزستان در ایام نوروز کشتار داشته باشند ولی تمام کشتارگاههای استان در ایام نوروز با اقدام به تعطیلی از کشتار امتناع کردند و ۲ روز قبل از تعطیلی بازار کشتارگاهها را تعطیل کردند به همین دلیل مرغ منجمد را با ظرفیت بیشتری به فروش رساندیم تا با کمبود مرغ در بازار مواجه نشویم.

علی رحم کریمی ادامه داد: در حال پرونده سازی برای کشتارگاه هایی که مصوبه را اجرا نکردند هستیم، متاسفانه کشتار مرغ در چند روز اخیر در خوزستان بسیار کاهش یافته است لذا از یکم تا ۱۷ فروردین ماه یکهزار و ۲۰۰ تن مرغ منجمد در استان توزیع شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام خوزستان نیز در ادامه این نشست بیان کرد: از اوایل اسفند ماه سال گذشته تا کنون سه هزار تن مرغ منجمد در استان توزیع شده که در فروردین ماه جاری معادل یکهزار و ۴۰۰ تن مرغ منجمد در استان توزیع شد.

حمید بدوی افزود: در سال گذشته هفت هزار و ۵۰۰ تن مرغ منجمد در سطح خوزستان توزیع شد که  معادل چهار سال این میزان مرغ توزیع شده است.

وی بیان کرد: پشتیبانی امور دام استان آمادگی دارد از مرغداران و کشتارگاه هایی که مرغ مازاد دارند مرغ خریداری و ذخیره کند، چهار کشتارگاه استان سردخانه برای ذخیره مرغ را دارند.