رشد چشم گیر ۱۶۴ درصدی سود خالص در پتروشیمی امیرکبیر/ درآمد عملیاتی ۳۰ درصد افزایش یافت

شرکت پتروشیمی امیرکبیر در شش ماهه اول سال ۹۹ توانست درآمد عملیاتی، سود ناخالص،سپ سود عملیاتی و سود خالص خود را نسبت به مدت مشابه سال قبل به طور چشم گیری افزایش دهد.

پتروشیمی امیرکبیر با رشد ۱۶۴ درصدی نسبت به شش ماهه اول سال ۹۸ در سود خالص رشد چشم گیری از خود به نمایش گذاشت.

به گزارش خبرگزاری خورنا به نقل از روابط عمومی پتروشیمی امیرکبیر بهبود سیاست های فروش و افزایش مقدار و قیمت فروش محصولات پلیمری، بهبود وضعیت خوراک و دریافت خوراک اتان بدلیل شروع دریافت این خوراک از پالایشگاه بیدبلند و کاهش ضایعات از مهمترین دلایل این موفقیت بوده است.

شایان ذکر است، تامین خوراک پایدار، استمرار تولید، تولید اقتصادی، توسعه صنایع پایین دستی، توسعه و بهبود زیرساخت های سازمانی از جمله راهبردهایی است که هم اکنون پتروشیمی امیر کبیر بر آنها متمرکز شده است.

رشد ۳۰ درصدی درآمد عملیاتی فروش: بر اساس گزارش صورت های مالی میاندوره ای ۶ ماهه منتهی به پایان شهریور ۹۹ درآمد عملیاتی شرکت ۴۸،۱۳۹،۸۸۰ میلیون ریال (۴٨١۳ میلیارد تومان) بوده است.این در حالی است که در شش ماه اول سال ۱۳۹۸ این رقم ۳۷،۰۷۹،۰۱۵ میلیون ریال (٣٧٠۸ میلیارد تومان) بوده که ۳۰ درصد افزایش را نشان می دهد.

رشد ۱۳۰ درصدی سود ناخالص:
همچنین سود ناخالص پتروشیمی امیرکبیر نیز در دوره منتهی به ۳۱/۶/۱۳۹۹ به میزان ۱۰،۵۲۱،۴۰۸ میلیون ریال بوده (۱۰۵۲ میلیارد تومان) که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴،۵۷۹،۲۲۱ میلیون ریال (۴۵۷ میلیارد تومان) افزایش ۱۳۰ درصدی داشته است.

رشد ۱۷۲ درصدی سود عملیاتی:
سود عملیاتی شرکت پتروشیمی امیرکبیر در شش ماهه اول امسال، ۹،۸۸۸،۲۰۴ میلیون ریال (۹۸۸ میلیارد تومان) بوده که در مقایسه با رقم ۳،۶۳۷،۷۷۳ میلیون ریال (۳۶۳ میلیارد تومان) مدت زمان مشابه سال ۱۳۹۸، برابر با ۱۷۲ درصد رشد داشته است.

رشد ۱۶۴ درصدی EPS هر سهم شرکت: هر سهم شکبیر در شش ماهه اول ۱۳۹۹،برابر ۲،۶۴۵ ریال بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته۱۰۰۲ ریال، ۱۶۴ درصد رشد داشته است.

سرمایه ثبت شده شرکت نیز ۳،۶۰۰،۰۰۰ میلیون ریال (۳۶۰ میلیارد تومان) است و ارزش هر سهم پتروشیمی امیرکبیر در فرابورس در سوم آبان سال جاری ۵۷.۴۹۲ ریال بوده است.

سهامداران شکبیر، شرکت توسعه سرمایه رفاه ۵۲.۰۳ درصد، شرکت صنعتی نویدزرشیمی ۲۰ درصد، شرکت سازمان صندوق بازنشستگی کشوری ۱۰.۸۲ درصد، شرکت صادرفر ۹.۸۷ درصد، شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا ۲.۹۲ درصد، صندوق بازنشستگی کشوری ۲.۸۲ درصد می باشند.

عمده محصولات تولیدی پتروشیمی امیر کبیر؛ پلی اتیلن سبک خطی، پلی اتیلن سبک، پلی اتیلن سنگین و پروپیلن می باشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ناشناس طبق اسناد و مدارک موجود در اداره فروش شرکت پتروشیمی امیرکبیر ، تا ۱۹ مرداد تمام فروش ها مربوط به زمان تصدی مدیر فروش جناب آقای دکتر غلامپور بوده است و تا پایان مرداد هم فروشی غیر از بورس وجود نداشته است و یک ۲۰ هزار تن هم در آخرین تندر مدیر فروش منصوب دکتر غلامپور بفروش رسیده است حال سوال این است شرکت که در شهریور ماه فروش صادراتی نداشته و فقط ۴ هفته در بورس محصول عرضه کرده است، چگونه مدیریت جدید توانسته اند چنین رکوردی برسند؟ حاشیه سود فروش شش ماه ناشی از فروش های اواخر سال ۹۸ است که در قالب مذاکرات بسیار قوی زمانی که پلیمر ۶۰۰ دلار بود صورت گرفت و با سود آلفای +۱۹ و +۱۷ فروخته شده و به دلیل شرایط بحرانی کرونا سند خروج از انبار آنها در اول سال ۹۹ ثبت شد و تا زمانی که در سیستم حسابداری سند خروج ثبت نگردد جز فروش در آن سال لحاظ نمی‌شود و بخشی هم مربوط به فروش ها از ابتدای سال ۹۹ تا ۲۰ مرداد ماه است که مجدا با بالاترین آلفا فروخته شده است و وقتی محصول به مقصد رسیدند قیمت پلیمر به ۱۲۰۰ دلار رسید و هر تن حداقل ۶۰۰ دلار سود بهمراه داشت که در مقایسه با سال قبل با همین دوره ۳۰ درصد افزایش داشته است و البته افزایش نرخ تسعیر ارز را هم باید به موضوع فوق اضافه نمود. باستناد مستندات موجود در امور مالی شرکت ، فقط از اول سال ۹۹ تا پایان ۲۰ مرداد و با تصدی مدیر فروش وقت ۱۲۶۰۰۰ هزارتن محصول با میانگین قیمت هر تن تقریبا ۸۰۰ دلار به ارزش اولیه حدود ۱۰۰ میلیون دلار صادر شده است که در حقیقت محصولاتی بود که در پایان سال ۱۳۹۸ تولید و در همان سال هم به میزان قابل توجه ای بفروش رسید لیکن که امکان خروج از انبار نداشت و در ابتدای سالجاری سند آن صادر گردید، بعبارت دیگر در واقع این بخشی سود ایجاد شده در پایان سال ۱۳۹۸ و بخشی هم ناشی از فروش ۱۲۶۰۰۰ تن سال ۹۹ میباشد که در ابتدای سال ۱۳۹۹ طبق اصول حسابداری به ثبت رسید.