دومین واحد بزرگ تولیدکننده لبنیات خوزستان در بهبهان تعطیل شد

خورنا: شرکت تولید محصولات لبنی «توراند» بهبهان که به عنوان دومین واحد بزرگ تولیدکننده لبنیات خوزستان در بهبهان فعالیت‌ می‌کرد، امروز و در پی مخالفت بانک ملی با اجرای مصوبه ستاد تسهیل این استان تعطیل شد.

عضو هیئت مدیره شرکت توراند بهبهان در گفت‎وگو با خبرنگار فارس در بهبهان با اعلام این خبر اظهار کرد: ستاد تسهیل خوزستان روز ۱۵ آذر ماه جاری به ریاست سید جعفر حجازی، استاندار و رئیس این ستاد با حضور مسئولان استانی، معاون اعتبارات بانک ملی خوزستان و نمایندگان صنایع استان تشکیل جلسه داده و در قبال پرداخت پنج درصد دیون معوق، تقسیط بدهی معوق این واحد صنعتی را مصوب کرد.

جمشید سعیدی افزود: اما درست یک روز پس از این تاریخ، سیاوش توحیدی، رئیس بانک ملی استان خوزستان اعلام کرد که مصوبه غیر کارشناسی بوده و حاضر به اجرای آن نیست و شرکت توراند به جای پنج درصد باید ۵۰ درصد بدهی معوق خود را پرداخت کند.

وی تصریح کرد: شرکت آفرین عصاره طبیعت(تولیدکننده فرآورده‌های لبنی توراند) که دو سال پیش به همت جمعی از جوانان کارآفرین دانشگاهی آغاز به کار کرد، با ایجاد بیش از ۶۰ فرصت شغلی مستقیم و یک‌صد فرصت شغلی غیر‌مستقیم مهمترین واحد صنعتی فعال در شهرستان بهبهان در زمینه تولید صنایع غذایی به حساب آمده و توقف تولید آن زندگی صدها خانوار را با بحران مواجه می‌کند.

عضو هیئت مدیره شرکت توراند ادامه داد: لازم به یادآوری است که طی یک سال گذشته بسیاری از کارخانجات فرآورده‌های لبنی کشور به دلیل افزایش قیمت شیر خام، افزایش هزینه‌های حامل‌های انرژی و نیز عدم تخصیص یارانه بخش تولید، با بحران روبه رو شده و برخی نیز از کار ایستاده‌اند.

وی اذعان داشت: این‌بار نیز شاهد آن هستیم که با خودداری بانک ملی از یاری‌رسانی به این واحد صنعتی فعال و با عدم اجرای مصوبه ستاد تسهیل استان و شخص استاندار توسط این بانک، چرخه تولید و اشتغال صنعت‌گران بهبهانی از حرکت می‌ایستد.

سعیدی خاطرنشان کرد: قابل توجه اینکه پیگیری‌های فرماندار و نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی و معاونت برنامه‌ریزی استانداری خوزستان نیز جهت متقاعد ساختن بانک ملی مبنی بر اعطای استمهال به شرکت مذکور تاکنون راه به جایی نبرده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ستمديده جلسه بررسی تخلفات هیئت مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت ایذه که چندی پیش برگزار شدچه نتیجه ای داشت نتیجه اولین جلسه رسیدگی به اتهامات هیئت مدیره سهام عدالت و رئیس پیشین اداره تعاون ایذه که در دادیاری شعبه اول ایذه برگزار گردید چه بود در سهام عدالت ایذه چه خبر بود ؟ در این جلسه نماینده مجمع عمومی تعاونی نسبت به تقلب ، تبانی و جعل امضاء گسترده تمام نمایندگان مجمع جهت تمدید هیت مدیره در انتخابات دوره پیشین این شرکت اعلان شکایت نمود. در این دادخواست هیئت مذکور به جعل سند و استفاده از سند مجعول که در آن امضاء نمایندگان (حتی کسانی که در آن جلسه حضور نداشتند ) جهت انتخاب این هیئت مدیره اشاره شده است و مستندات آن به محضر دادگاه تحویل گردید که با حضور شاهدان و چند نماینده از نمایندگان ، اعضا به عنوان شاهد در رد نمونه درج شده و اظهارات طرفین جلسه به پایان رسید. لازم به ذکر است در فرایند ثبت نام و انتخاب هیئت مدیره جدید نیز با یک موضوع بسیارعجیب تمام نامزدهای احراز سمت هیت مدیره به دلیل آنچه تاخیر در تنظیم درخواستها عنوان شد ، رد شده است . در قوانین شرکت‌های تعاونی عمومی هیچ هیئت مدیره‌ای بیش از دو دوره نمی‌تواند حضور متوالی داشته باشد لیکن در عین تعجب فقط افراد مذکور (با وجود دو شغله بودن) که هنوز پرونده جعل سند و استفاده از سند مجعول آنها مفتوح و در حال بررسی است تایید گردیده اند. آیا اداره کل کار و تعاون استان خوزستان نباید بر شرکتهایی که مستقیم با حقوق مردم در ارتباط اند نظارت بیشتری داشته باشند؟ آیا به جای تنبیه متخلفین باید به یک همکاری پاداش گونه راه را برای تخفلات بعدی آنها فراهم نمود؟ 1- ايرج اسماعيلوندي 2 - يوسف مرادي 3 - حسين رشيدهاشمي 4- گل پري صحني 5 - معصومه رشيدهاشمي