امضای ۱۰ میلیارد تومان تفاهم نامه ارتقای کارگاهی و آموزشگاهی بین استانداری خوزستان و دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خبر داد: تاکنون بین استانداری خوزستان و دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در حدود 10 میلیارد تفاهمنامه به منظور ارتقاء کارگاهها و آموزشگاههای این دانشگاه منعقد شده است.

احمدرضارستمی: به گزارش خبرگزاری خورنا ابراهیم صالحی عمران امروز یکشنبه ششم مرداد ماه ۹۸ در حاشیه آیین افتتاح پنج پروژه بزرگ عمرانی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان خوزستان در جمع خبرنگاران با تبریک روز ملی مهارت اظهار کرد: مسئولیت اصلی این دانشگاه تربیت تکنسین و نیروهای کاردان و مهارتی کشور است؛ افتتاح چنین کارگاه ها و آزمایشگاه هایی خیلی مهم است چون ۶۰ تا ۷۰ درصد دروس در دانشگاه های فنی و حرفه ای عملی است.

وی با اشاره به اینکه فضای کارگاهی و آزمایشگاهی در دانشگاه های فنی و حرفه ای نقش مهی در آموزش و تربیت دانشجو دارد، ادامه داد: در این دانشگاه ها ماکزیمم دروس نظری حدود ۴۰ درصد است و در این حوزه دانشگاهی موفق می شود که کارگاه و آموزشگاه های بیشتر داشته باشد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: امروز پنج پروژه مجتمع از جمله کارگاهی فنی و مهندسی گروه برق، مجتمع آموزشگاهی دختران، مجتمع کارگاهی فنی و مهندسی رشته عمران و همچنین مجتمع کارگاهی آموزشکده دختران برای رشته های مختلف از جمله برق، عمران، صنایع شیمی، معماری و گرافیک افتتاح شد.

صالحی عمران یادآور شد: یکی از عناصر مهم در دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور تجهزات و محیط عملی کار است و افتتاح پروژه هایی از این دست در افزایش کیفیت تربیت نیروی انسانی و ارتقای آموزش های مهارتی بسیار مهم و مؤثر است.

وی بیان کرد: آموزش های فنی و حرفه ای عناصر کلیدی دارد که نوع برنامه های درسی، تدریس دروس به صورت عملی و محیط های کارگاهی و آزمایشگاهی از آن جمله است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: سرمایه گذاری های عمده ای را برای ارتقای این کارگاه ها و آموزشگاه ها در سطح کشور داریم که خوشبختانه خوزستان در این زمینه پیشتاز و حدود ۱۰ میلیارد تفاهمنامه مابین استانداری خوزستان و دانشگاه فنی و حرفه ای کشور منعقد شده است.

صالحی عمران با اشاره به اینکه خوزستان در زمینه توسعه فضای کارگاهی و آزمایشگاهی در دانشگاه فنی و حرفه ای برای سایر استان ها مثال زدنی شده گفت: استان های دیگر در این زمینه باید از خوزستان الگوبرداری کنند.

وی با اعلام خبر پیش بینی جذب حدود سه هزار دانشجوی جدید در دانشگاه های فنی و حرفه ای خوزستان در مهر ماه امسال یادآور شد: تربیت تکنسین و خروجی های این دانشگاه در صنعت خوزستان خیلی مؤثر است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در پایان بیان کرد: باید توجه به آموزش های مهارتی سرلوحه کاری بسیاری از مسئولان قرار بگیرد چون توسعه هر کشور منوط به توسعه آموزش های مهارتی است.