عملیات چهار بانده کردن محور هندیجان – ماهشهر امسال به اتمام می رسد

خورنا خیرالله خادمی با اشاره به بازدیدهای خود از پروژه های ملی راهسازی در خوزستان اظهار کرد: این پروژه در قالب دو قرار داد یکی از هندیجان به سمت ماهشهر و دیگری از ماهشهر به سمت هندیجان به ترتیب به طول ۱۸ و ۴۰ کیلومتر با متوسط پیشرفت فیزیکی ۷۰درصد در دست انجام است.

معاون ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: با تکمیل عملیات چهار بانده کردن محور دیلم – هندیجان، در ادامه این مسیر حد فاصل هندیجان تا ماهشهر نیز تا پایان امسال چهار بانده و این محور تکمیل می شود.‌
به گزارش روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، خیرالله خادمی با اشاره به بازدیدهای خود از پروژه های ملی راهسازی در خوزستان اظهار کرد: این پروژه در قالب دو قرار داد یکی از هندیجان به سمت ماهشهر و دیگری از ماهشهر به سمت هندیجان به ترتیب به طول ۱۸ و ۴۰ کیلومتر با متوسط پیشرفت فیزیکی ۷۰درصد در دست انجام است.
وی با اشاره به اعتبار یک هزار و ۶۰۰میلیارد ریالی پروژه از محل اعتبارات ملی اضافه کرد:‌ در صورت تامین بموقع اعتبار مورد نیاز، این محور تا پایان امسال به طور کامل زیر بار ترفیک می رود.
خادمی اظهار امیدواری کرد:‌ با شتاب بخشی در تامین بموقع اعتبارات مورد نیاز پروژه حجم ترافیک محور به طور چشمگیری کاهش یافته و از میزان سوانح رانندگی در این مسیر کاسته شود.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان هم با اشاره به برگزاری نشستی به همین منظور اظهار کرد:‌ در قالب این پروژه اتصال کمربندی جاده هندیجان – ماهشهر منتهی به رامشیر و رامهرمز نیز در دست انجام است که تاکنون از مجموع ۷۰کیلومتر مسیر،‌ ۱۲ کیلومتر به سمت رامشیر چهار بانده شده است.
منوچهر رحمانی به خبرنگار ایرنا افزود:‌ از کیلومتر ۱۲ از سمت هندیجان تا کیلومتر ۳۰ نیز در قالب قرارداد پروژه های ملی به قرارگاه خاتم الانبیا واگذار شده که در صورت تامین اعتبار و حل مشکلات مالی این بخش از مسیر نیز تا پایان امسال زیر بار ترافیک می رود.
وی یادآوری کرد: از کیلومتر ۳۰ تا انتهای مسیر(۴۰ کیلومتر باقی مانده) اسفند ۹۳ از سمت ماهشهر تا بعد از پل “هدامه” زیر بار ترافیک رفته بود که این اقدام کاهش چشمگیر تصادفات را به دنبال داشت.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان اضافه کرد:‌ اجرای پروژه از هدامه تا کیلومتر ۳۰ توسط پیمانکاری انجام می شود که ۱۰ کیلومتر آن تاکنون زیر بار ترافیک رفته و مابقی در مرحله لایه های آخر خاکریز قرار دارد.
این محور از محورهای استراتژیک ارتباطی در حمل و نقل کالا و صادرات از خوزستان به سمت بوشهر است که نقش چشمگیری در توسعه اقتصادی کشور ایفا می کند.