معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد

ترخیص چهار هزار و ۲۰۰ دستگاه خودرو از منطقه آزاد اروند

خورنا

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به ترخیص ۱۹۶ دستگاه خودرو در شش ماه نخست پارسال گفت: چهار هزار و ۲۰۰ دستگاه خودرو در شش ماه نخست سال جاری در منطقه آزاد اروند ترخیص شده است.

 ‘سید علی موسوی’ روز دوشنبه در نشست بررسی مشکلات ترخیص خودروهای پلاک منطقه آزاد اروند در فرمانداری خرمشهر افزود: سازمان منطقه آزاد اروند برای تسهیل در امور ترخیص خودرو، دو نفر را در اختیار پلیس راهور قرار داده و بخش خودرویی را از بخش کالایی جدا کرده است.

وی اظهار کرد: سازمان منطقه آزاد اروند در صورت واگذاری فضای مورد نیاز از سوی اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر قطعا خدمات بهتری برای ترخیص خودرو ارائه می دهد.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند راه اندازی سامانه ثبت نام، ترخیص و مرخصی خودرو را یادآور شد و افزود: راه اندازی این سامانه از تعهدات سازمان منطقه آزاد اروند بود که اخیرا انجام شد.

وی با اعلام آمادگی سازمان منطقه آزاد اروند برای اضافه کردن شرکت های بیمه گفت: مشکلی در خصوص نصب GPS بر روی خودروهای وارداتی وجود ندارد و پیمانکار مربوطه بر اساس تعهدات، کار خود را انجام می دهد.

** فرماندار آبادان: تلاش دولت تدبیر و امید برای خدمت رسانی به مردم آبادان و خرمشهر ستودنی است

‘عزیزاله شهبازی’ نیز در این نشست گفت: سازمان منطقه آزاد اروند با طرح های راهبردی خود شروع بسیار خوبی داشته و خدمات مطلوبی به مردم آبادان و خرمشهر ارائه داده است.

وی اظهار کرد: طرح هایی نظیر جزیره شادمانی با تخصیص یکهزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از اقدامات مهم دولت تدبیر و امید در دل رودخانه بهمنشیر است که می تواند در اشتغالزایی و نشاط و شادابی مردم منطقه تاثیر بسزایی داشته باشد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان افزود: دولت تدبیر و امید برنامه ای راهبردی برای توسعه کل استان خوزستان تدوین کرده است که این توسعه از شهرهای آبادان و خرمشهر شروع می شود.

وی گفت: خوشبختانه نمایندگان دولت در منطقه آزاد اروند تاکنون همگرایی بسیار خوبی داشته اند و امید است این انسجام و اتحاد برای خدمت رسانی به مردم ولایتمدار منطقه ادامه داشته باشد.

** فرماندار خرمشهر بر لزوم سرعت بخشیدن به ترخیص خودروهای منطقه آزاد اروند تاکید کرد

‘ولی اله حیاتی’ نیز در این نشست اظهار کرد: در صورت نیاز باید اقدامات لازم را برای افزایش نیروهای ارزیابی، شرکت های بیمه، نیروهای راهور و GPS انجام دهیم.

وی در خصوص فضای نگهداری خودروهای منطقه آزاد اروند گفت: در نظر گرفتن فضای دوم برای نگهداری خودروها لازم است.

فرماندار خرمشهر افزود: اگر روند ترخیص خودرو در قالب یک پنجره واحد باشد و تمام دستگاه های مربوطه، کار ترخیص خودروها را زیر یک سقف انجام دهند، سرعت کار بیشتر می شود.

وی با تاکید بر همگرایی تمام نیروها در فرآیند توسعه افزود: توسعه نیازمند وحدت و همدلی است لذا تمام نیروها اعم از مدیران اجرایی، نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و نخبگان باید همسو با یکدیگر گام بردارند.

حیاتی گفت: امید است در راستای رفع مشکلات آبادان و خرمشهر که دین بزرگی بر گردن همه ملت ایران دارند، گام های بلندی برداشته شود.

** چهار هزار و ۲۰۰ خودروی منطقه آزاد اروند در سال جاری شماره گذاری شد

جانشین رییس پلیس راهور خوزستان نیز در این نشست با اشاره به توسعه بندری و افزایش ورود خودروهای منطقه آزاد اروند گفت: احداث یک مجتمع که دارای بخش های مختلف شامل شعب مختلف بیمه، کارشناس راهور، امور بندری و راه اندازی GPS باشد برای رسیدگی به کار ارباب رجوع لازم است.

سرهنگ ‘مهران بابایی’ با تاکید بر روان سازی مراحل قبل از شماره گذاری خودروها افزود: توسعه شرکت های بیمه و صدور ضمانت نامه های اجرایی برای بازگشت خودروها به منطقه باید پیگیری شود.

وی با اشاره به اینکه پلیس راهور مشکلی در خصوص شماره گذاری خودروها ندارد، اظهار کرد: چهار هزار و ۲۰۰ خودرو در سال جاری شماره گذاری و کار نقل و انتقال هفت هزار و ۲۰۰ خودرو انجام شده است.

جانشین رییس پلیس راهور خوزستان بر نصب تابلوهای راهنمایی برای راهنمایی مراجعه کنندگان به داخل محوطه بندر تاکید کرد و افزود: متاسفانه ارباب رجوع برای ترخیص خودروهای خود سرگردان می شود.

 

منبع / ایرنا