با قرائت پیام سیدمحمد خاتمی و ابراهیم یزدی؛

ششمین مجمع عمومی دانشجویان حزب کار برگزار شد/ خوزستان استان نمونه شد

خورنا: ششمین مجمع عمومی سازمان دانشجویی حزب اسلامی کار عصر امروز در سالن همایش رایزن برگزار شد.

 برخی فعلان سیاسی از جمله ابراهیم یزدی، غلامعباس توسلی، سهیلا جلودارزاده، حبیب الله پیمان، محمد غریبیان، حسین کمالی، حجت الاسلام موسوی لاری، فخرالسادات محتشمی پور،عماالدین باقی، محمدمهدی تندگویان، از مهمانان حاضر در این مراسم بودند.

این مراسم با قرائت پیام سیدمحمد خاتمی و ابراهیم یزدی در سالن همایش رایزن همراه بود.

همچنین پس از پایان بخش عمومی مراسم، اعضای سازمان دانشجویی برای انتخاب دومین عضو علی البدل به پای صندوق رای رفتند.

کمالی: تبدیل هر موضوع کوچکی به مسئله امنیتی ناشی از بی‌سیاستی است

دببرکل حزب اسلامی کار تبدیل هر موضوع کوچکی به مسئله امنیتی را ناشی از بی سیاستی در کشور دانست و گفت: از آنجایی که ما گفتگوی اجتماعی و تعامل در جامعه را یاد نگرفته ایم در نتیجه شاهد اتفاقاتی که امروز در جامعه در حال رخ دادن است، هستیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا حسین کمالی، در ششمین مجمع عمومی سازمان حزب اسلامی کار همزمانی این مجمع را با روزجهانی کارگر برای حزب اسلامی کار نوید بخش آینده پیش رو عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که باهمت اعضای این حزب آینده کشور به آینده‌ای بهتر و سازنده‌تر تبدیل شود.

همچنین با لوح سپاسی از صادق سامانی دبیر سازمان دانشجویی حزب در استان خوزستان به دلیل فعالیت های مستمر، جذب بالای نیرو، ارتباط تنگاتنگ با سازمان مرکزی و سیر در مسیر اهداف سازمان تقدیر و خوزستان به عنوان استان نمونه انتخاب شد.

دبیر کل حزب اسلامی کار خاطر نشان کرد: شاید وقتی در شهر شیکاگو آن اعتصابات خونین صورت گرفت, جامعه کارگری که پس از آن چنین روزی را عید خود قرار داد هر گز تصور نمی‌کرد سرمایه داری تغییر چهره دهد و در نتیجه استثمار به گونه‌ای دیگر ادامه یابد.

وی گفت: امروز تعامل فی مابین بخش‌های مختلف تامین کننده حقوق همگان شده است و اخلاق و انصاف آهسته آهسته صحنه را ترک می‌کند و خشونت بخش‌های مختلف، بیشتر خود را نشان می‌دهد.

کمالی با بیان اینکه جامعه پذیری بین مردم در حداقل ممکن و خودپسندی به سرعت در حال رشد است، ادامه داد: شاید چند دهه قبل از این وقتی کسی گرسنه می‌خوابید برای سایرین بسیار سخت و گران می آمد اما امروز وجود چند میلیون بیکار در جامعه دیگر به صورت پدیده‌ای قابل قبول در آمده است.

وزیر اسبق کار اظهار کرد: وقتی به مجموعه ای نگاه می کنیم که بنا است درجامعه تغییر وتحولی ایجاد کند می بینیم که کلمه اصلاح طلبی با واکنش‌های بسیار تند و توهین آمیز روبرو می شود.

وی افزود: چنانچه ما مبنای کار خود را قدرت قرار دهیم به همان جریان محافظه کار و جریانی که می‌خواهد به هر قیمتی خود را حفظ کند شبیه خواهیم شد. حال باید پرسید آیا این بهتر بودن و بهتر خواستن می تواند یک جرم تلقی شود که انسان بخواهد برای رسیدن به آن تاوان پس دهد؟

دبیر کل حزب اسلامی کار با طرح سوالی مبنی بر اینکه اگر جریان دانشجویی بخواهد نشستی برگزارکند آیا این نشست باید در جامعه به عنوان یک تهدید قلمداد شود؟ تصریح کرد: کوچکترین مسئله در کشور تبدیل به مسئله امنیتی می‌شود که این امر متاسفانه ناشی از بی‌سیاستی در کشور است.

کمالی با بیان اینکه اوقات تلخی و کم تحملی در تمام جامعه ما از کوچک تا بزرگ جریان دارد، گفت: از آنجایی که ما گفتگوی اجتماعی و تعامل در جامعه را یاد نگرفته ایم در نتیجه شاهد اتفاقاتی که امروز در جامعه در حال رخ دادن است، هستیم.

وی با یاد آوری اینکه در دولت گذشته فقط ۸۰۰ میلیون دلار از درآمدهای نفتی عاید کشور شده است افزود: با این پول می‌شد یک کشوری را از نو ساخت اما این در حالی است که همه این پول‌ها بدون هماهنگی هزینه شد.

دبیرکل حزب اسلامی کار خاطر نشان کرد: دستمزدکارگران امسال نسبت به میزان تورم ۱۰درصد پایین‌تر تعیین شد و این یعنی اینکه حتی مزد مجازی هم به کارگران پرداخت نشده است و در چنین جامعه ای ما نمی‌توانیم ادعا کنیم که به مردم رفاه داده ایم.

وی درخصوص بحث هدفمند سازی حامل های انرژی نیز گفت: قرار بود ۵۰درصد در آمد حاصل از این طرح را برای چندین منظور هزینه کنیم مابقی را در دوقسمت ۲۰درصدی و ۳۰درصدی برای صنایع کشور هزینه کنیم اما ۱۳۵ هزار میلیارد تومان بین مردم توزیع شد که نتیجه آن افزایش گرانی وتورم بود.

کمالی همچنین اظهار داشت: علت اینکه ۷۳ میلیون نفر از جمعیت کشور اعلام می کنند که نیازمند در یافت یارانه هستند این نیست که واقعا به دریافت یارانه نیازمندند بلکه علت اصلی آن این است که به این واقعیت که این یارانه ها با ید بهتر هزینه شود باور ندارند اما وقتی ببینند که این هزینه ها خیلی دقیق و حساب شده صرف می شود با این واکنش روبرو نمی شویم.

دبیرکل حزب اسلامی کار با اشاره به تبلیغات صدا وسیما در ماههای اخیر برای انصراف مردم از گرفتن یارانه گفت: گفتگویی که رسانه ملی در حال شکل دادن آن بود در ظاهر همراهی با دولت بوداما واقعیت این بود که می خواستند همین درخواست ۷۳ میلیونی برای گرفتن یارانه را بدست آورند وبعد دولت را ناکار آمد نشان دهند.

وی با تاکید برا ینکه درکشورهای توسعه یافته امنیت را در سایه گفتگوی اجتماعی و مشارکت اجتماعی می بینند خاطر نشان کرد: آیا اگر اقتصادیون کشور می توانستند راجع به مسائل به خوبی نظر دهند و احساس می کردند که نظراتشان شنیده می شود اوضاع کشور به اینجا کشیده می شد؟

کمالی با بیان اینکه کارگران و دانشجویان برای کشور فرصت هستند گفت: همین جامعه کارگری که امسال به آنها اجازه راهپیمایی به مناسبت روز جهانی کارگر داده نشد پیشروی دفاع از مملکت و انقلاب هستند.

وی در ادامه این مطلب با بیان اینکه نبایدبا خشونت این مجموعه حرف زد و آنها را به مجموعه ناراحت و دلخور تبدیل کرد تاکید کرد: ما اکنون در مقطعی هستیم که همه باید دست در دست هم دهیم و این مشکلات را حل کنیم.

 موسوی لاری: آمارهای نادرست دولت قبل اعتماد مردم را از بین برده است

وزیر کشور دولت اصلاحات گفت:باید بپذیرم که تشکل ها باید جلسات خود را داشته باشند و حرفشان را بزنند. شاید  باز کردن درها و آزادی سلایق راه بهتری باشد و نتایج بهتری داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالواحد موسوی لاری در ششمین مجمع عمومی سازمان دانشجویی حزب اسلامی کار که در مرکز همایش‌های بین المللی رایزن برگزار شد، با اشاره به روز شوراها گفت: این روزها روزهای به یاد ماندنی در کشور ما است، چراکه شوراها موجب تامین مردم سالاری در کشور ما هستند.

وی با اشاره به حدیث امام باقر(ع) مبنی بر اینکه سخن حق را  از هر کسی بشنوید، ولو آنکه خودش عمل نکند، اظهار داشت: بهره‌گیری از همه نظرات و دیدگاه‌ها از توصیه های امام محمد باقر(ع)است.

عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه با اشاره به حدیث دیگری از امام رضا(ع) خاطر نشان کرد: می‌توان به جامعه‌ای افتخار کرد که در آن راستگویی و امانتداری محور باشد و اگر به سخن حق به عنوان آنکه حق است نه انکه چه کسی می‌گوید و به باطل برخلاف ظاهر توجه کنیم، می‌توانیم به آن جامعه افتخار کنیم.

وزیر کشور دولت اصلاحات با اشاره به ثبت نام افراد برای فاز دوم هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: اینکه گفته‌می شود ۶۳درصد در این ثبت نام‌ها درآمد خود را زیر ۶۰۰ هزار تومان اعلام کرده‌اند و ۱۶درصد هم زیر ۸۰۰هزار تومان و درصد کمی درآمد شان بالای یک میلیون است، اگر این آمارها درست باشد واقعیت تلخی برای جامعه ما است که جامعه‌مان از این وضعیت اقتصادی برخوردار است و اگر درست نباشد خیلی بد است که در جامعه صداقت وجود ندارد.

موسوی لاری با بیان اینکه وقتی در ۸ سال گذشته مسولان دولت وقت آمارهای نادرستی را به مردم ارائه می‌کردند مردم هم دیگر اعتمادشان از بین  رفته است، تصریح کرد: چه آماری از این ۸ سال وجود دارد که می توان آنها را آمار حقیقی دانست و دولتمردان به آنها استناد کنند. نتیجه قهری این مسئله موجب این می شود که بخشی از مردم حقیقت را بیان نکنند.

وی با بیان اینکه برای تحقق بخشیدن به آرمان‌های والا و فراگیر باید تشکل‌ها و نهادهای مدنی ایجاد و حاکم شوند، تاکید کرد: در جامعه امروز نهادهای مدنی امر بدیهی هستند و بعید می‌دانم که کسی بگوید تحزب امر بدی است و نهاد مدنی را تکذیب کند.

وزیر کشور دولت اصلاحات با تاکید بر اینکه هم در قانون اساسی و هم در نظام اسلامی تنوع سلایق پذیرفته شده است، اذعان داشت: نمی توان گفت که یک سلیقه از سوی یک جریان به همه تحمیل شود و همه بپذیرند،  چرا که جامعه ما یک جامعه ۸۰ میلیونی است که سلایق مختلفی در آن وجود دارد و باید به آنها از طریق قانونی میدان داده شود تا ورود پیدا کنند  تا با تجارب آنها، راه و روشی که می تواند آینده را تضمین کند، بوجود آید.

عضو مجمع روحانیون مبارز با بیان اینکه تحمیل سلیقه به جامعه ناکارآمدی خود را در طول تاریخ نشان داده است، بیان کرد: راه اصلی در یک جامعه پذیرش تنوع بر مدار میثاق ملی که همان قانون اساسی است، می‌باشد که آن سلایق بتوانند خود را در جامعه مطرح کنند.

موسوی لاری با تاکید بر اینکه باید احزاب را تقویت کرد، یاد آور شد: باید در این مسیر از حرکت باز نایستاد و از کوره هم در نرفت و باید مسولان بپذیرند تنوع سلایق یک حقیقت است و ظهور از طریق احزاب راهی است که بشر پذیرفته است.

وی با اشاره به اینکه برخی‌ها می گفتند مردم وضو گرفته‌اند و امام زمان نذر کرده تا دولت نهم و دهم سر کار بیاید و برای رئیس جمهور هاله نور می‌ساختند، ابراز داشت: در دولت دهم دیدیم که این افراد برای آن دولت هسته انحرافی ساختند و در مقابلش ایستادند و امروز هم جلوی دولتی که با اراده مردم بر سر کار آمده است ایستاده اند و طلبکارانه با آن برخورد می‌کنند.

وزیر اسبق کشور ادامه داد: این افراد بدون آنکه برگردند و پاسخگوی این باشند که دولت گذشته ۸۰۰میلیارد دلار حاصل از فروش نفت را چه کرد و فساد ۳هزار میلیاردی چگونه شکل گرفت و چرا این شرایط بوجود آمد و در رفتار خود تجدیدنظر کنند و با این دولت با احتیاط بیشتری برخوردکنند، همچنان طلبکارانه با این دولت برخورد می‌کنند.

موسوی لاری با بیان اینکه فضای امنیتی در ۸سال گذشته جواب نداده است، اذعان داشت: باید بپذیرم که تشکل ها باید جلسات خود را داشته باشند و حرفشان را بزنند. شاید باز کردن درها و آزادی سلایق راه بهتری باشد و نتایج بهتری داشته باشد.

همچنین با لوح سپاسی از صادق سامانی دبیر سازمان دانشجویی حزب در استان خوزستان به دلیل فعالیت های مستمر، جذب بالای نیرو، ارتباط تنگاتنگ با سازمان مرکزی و سیر در مسیر اهداف سازمان تقدیر و خوزستان به عنوان استان نمونه انتخاب شد.