استاندار خوزستان:

هیچ بخش پنهانی در استانداری برای توزیع اعتبارات وجود ندارد

خورنا: استاندار خوزستان گفت: قطعا اعتبارات عمرانی براساس شاخص‌ها توزیع می‌شود و اولویت محرومیت‌زدایی است و هیچ بخش پنهانی در استانداری برای توزیع اعتبارات عمرانی وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، عبدالحسن مقتدایی در سومین نشست مشترک آموزشی شوراهای اسلامی شهرهای خوزستان که ظهر امروز در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی با هدف مشارکت مردم مولودی به نام شورا‌های اسلامی شهر و روستا که تبلور عینی حضور مردم است به وجود آمد.

وی ادامه داد: اینکه به چه شکل از شورا‌ها استفاده شود به قابلیت و هنر افرادی بستگی دارد که داوطلبانه در این راه گام نهادند و قبل از انتخابات شعارهایی را بیان کردند.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه این افراد نباید از شعار‌ها و نظرات کار‌شناسی که قبل از انتخابات داده‌اند فاصله بگیرند، تصریح کرد: آن‌ها به دلیل قابلیتی که فکر می‌کردند دارند با این شعار که می‌خواهیم کاری که دیگران نتوانسته‌اند انجام دهند را می‌خواهیم انجام دهیم پا به عرصه گذاشته‌اند.

وی با بیان اینکه ابتدا باید خودمان به لحاظ عملکردی قاضی شویم، اذعان کرد: چهار سال فرصت در اختیار شما است که باید ۶ ماه اول را به شناخت کافی، ۶ ماه دوم را به برنامه‌ریزی، ۲ سال را به اجرا و سال آخر را به نظارت و ارزیابی اختصاص دهیم.

مقتدایی خاطرنشان کرد: در هنگام پذیرش مسئولیت تحلیل از وضعیت موجود لازم است و سپس با یک برنامه‌ریزی وارد عمل می‌شویم.

وی با بیان اینکه اختلاف بین شورا‌ها و شهرداران نتیجه اشتباه شورا‌ها در انتخاب غلط شهردار و از روی احساسات است، عنوان کرد: ما تاکنون در انتخاب شهرداران به نفع شورا‌ها عمل کرده‌ایم و توافق بر روی حداقل شاخص‌ها بوده است در حالی که باید روی حداکثر شاخص‌ها باشد.

استاندار خوزستان اعضای شوراهای شهر را خطاب قرار داد و گفت: شما فکر می‌کنید شورایی موفق‌تر است که نامه‌ای به یک مسئول بدهد و امکانات بگیرد در حالی که اینگونه نیست که هرکس دسترسی بیشتری داشته باشد از امکانات برخوردار شود و این یک سیستم توزیع ناعادلانه است.

وی با اشاره به اینکه این همه فکر در کنار هم باید پویایی به دنبال داشته باشد، اظهار کرد: اعضای شورای شهر نباید تمام فکر خود را بر روی عوارض آلاینده‌ها و ارزش افزوده متمرکز کنند زیرا ضرر این مسئله برای مردم است.

مقتدایی اضافه کرد: تعداد اعضای شوراهای اسلامی شهر‌های خوزستان افزایش زیادی داشته است اما تا چه حد توانسته‌اید فرا‌تر از ارزش افزوده و عوارض آلاینده‌ها درآمد کسب کنید؟

وی حاضران در جلسه را خطاب قرار داد و عنوان کرد: فکر می‌کنید تعرض به حقوق مردم تنها دست در جیب کسی بردن است، هر حقوقی که به صورت پیدا و پنهان از مردم ضایع شود تعرض است و باید در برابر آن پاسخگو باشید.

استاندار خوزستان اظهار کرد: احترامی که در اختیار من به عنوان استاندار قرار گرفته یک سرمایه است که باید آن را در راه خدمت به مردم استفاده کنم، شما هم وقتی که با رای مردم انتخاب شدید و حکم گرفتید ابتدا در برابر خدا و سپس در برابر مردم باید پاسخگو باشید.

وی افزود: اگر کاری انجام دهید در قبال آن پول دریافت می‌کنید. اما اگر کاری انجام ندهید آیا پولی که دریافت می‌کنید، حلال است؟

مقتدایی اظهار کرد: عضویت در شوراهای اسلامی شهر یک تمرین است آنقدر از خود لیاقت، شایستگی و کفایت نشان دهید که از درون شما نمایندگان مجلس بیرون بیاید.

وی با بیان اینکه باید ملاک ارزیابی شوراهای موفق و ناموفق بگذاریم، تصریح کرد: بر روی شاخص‌هایی که در این ملاک ارزیابی می‌گذارید مشخص کنید که چه رفاهی برای مردم تعیین شده است.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: اگر تفکر حاکم بر شورا‌ها پویا و خلاق باشد ایده‌های دید برای تزریق به شهرداری تولید می‌کند و هر واحد از اعتبارات عمرانی باید در جایی هزینه شود که بیشترین اوقات مردم را در بربگیرد.

وی بیان کرد: قطعا اعتبارات عمرانی براساس شاخص‌ها توزیع می‌شود و اولویت محرومیت‌زدایی است و هیچ بخش پنهانی در استانداری برای توزیع اعتبارات عمرانی وجود ندارد.

مقتدایی با بیان اینکه شاخص شدن یک شهردار نتیجه زحمات شورای شهر است، اظهار کرد: اگر یک شهردار موفق شد نتیجه وجود شورای شهر موفق است.

وی با تاکید بر اینکه شورا‌ها باید از مباحث سیاسی فاصله گرفته و به صورت کار‌شناسی عمل کنند، تصریح کرد: شما می‌توانید اصول سیاسی داشته باشید اما به صورت کار‌شناسی برای خدمت به مردم و به خاطر مردم باشد.

استاندار خوزستان عنوان کرد: شورای شهر باید به دنبال تولید فکر و شهردار ابزار اجرای این فکر است بنابراین باید شهردارانی باتجربه انتخاب کنید و از انتخاب شهرداران صفر کیلومتر خودداری کنید.